Her er der en liste med Alle mine Geocoins

ZubZero Travel Bug

Dette var den første Trackable ting jeg købte mest fordi jeg syntes det kunne være sjovt at se hvor langt jeg kom omkring og den har visited alle de caches jeg har været ved.

Min Første Geocoin

Denne coin købte jeg til det første is hus event der blev afholdt på Fyn af LenJoe en tradition der er blevet kørt videre mange år efter.

Geo Bilen / Flaget

Dette flag blev lavet da vi skulle på camping det første år så ungerne kunne finde vores campingvogn blandt dem alle sammen

Troja Log My Dog Tag

Dette fine skilt blev købt så vores Newfoundlænder Troja også kunne blive logget når hun var med på tur sammen med os alle sammen, hun er en meget kærlig hund der godt kan lide at snakke med mange mennesker og de fleste hunde vi støder på.

UPDATE
Troja Blev Aflivet den 27/5-2016 efter en lille måneds sygdom (underlivs betændelse der ikke ville blive bedre).
Troja Nåede at blive 9 år og 4 måneder og 7 dage(i alt: 3415 dage). som er lang tid for sådan en hund.

Kalenderen der heldigvis ikke havde ret

Denne Coin fik jeg i fødselsgave af kingofit og sporhun jeg har tænkt lidt over hvad den skal hede og kom frem til dette. Det er en meget flot coin der kan bevæge sig i forskellige retninger.

Støtte TB

Denne tb er købt for at støtte Dansk Geopodcast der laver podcast om geocaching i Danmark og de udkommer ca. hver anden uge.

En af Fynbobanden

Denne coin kommer fra Facebook gruppen Fynske Geocachere, og navnet til den kommer fra en tur i det jyske hvor vi var en masse fynboere der var taget op for at tage en natcache af den sjove slags og logningerne på turen blev til fynbobanden for at spare plads i logbørene.

DAG/NAT Event 2014 Geocoin

Denne lille plastik coin fin jeg da jeg var til Mega event i Vamdrup som en gave de havde fået lavet til alle der havde tilmeldt sig, den er lavet med mit geonavn på.

Mit Første Mega Event

Dette er en coin der er blevet fremstillet til Mega eventet i Vamdrup i 2014 som var det første Mega event jeg var med til, en fed oplevelse at være sammen med så mange mennesker fra mange forskellige lande, denne dag fik jeg også taget 12 forskellige caches sammen med en flok hyggelige mennesker.

På tur med Zubzero

Denne Patch blev købt så jeg kunne få den sat fast på min taske eller min jakke der er velcro på bagsiden af den så den er nem at flytte rundt på den er dog aldrig kommet på noget af det men det skal nok komme en dag.

Så nåde vi 500 fund

Denne coin blev købt til dag nat Mega eventet i 2014 men den blev først aktiveret ca. 2 måneder senere da vi nåede vores 500 find som var Fynske Ishuse – Hårby et hyggelige event med mange kendte ansigter til at fejre det.

15 Års fødselsdags coin

Denne coin købte jeg i forbindelse med 15 års fødselsdagen for geocaching hvor der var lavet et event hvor denne coin blev fremstillet til.

Danish Geocoin 2015

Denne coin er den officielle danske Geocoin i 2015 den har fået designet efter en afstemning på www.geocoin2015.dk Designeren er KjærHansen som har designet Thors Hammer.

CITO Travel Tag

Denne TB blev købt i forbindelse med et CITO event der blev afholdt i Ringe den 1 jan 2016 hvor der blev ryddet op omkring Ringe sø den største ting der blev funder den dag var en penge Box som senere blev afhentet af Politiet.

Danish Geocoin 2016 GOLD
Danish Geocoin 2016 SILVER
Danish Geocoin 2016 COBBER

Disse coins er danmarks geocoin 2016 som kommer ud af en afstemning hvor alle dem der havde lyst kunne komme med forslag på www.geocoin2016.dk derefter var der en afstemning hvor der var 13 forslag, denne coin vandt så og er blevet lavet i de 3 udgaver designeren er Lille22.

Spejdernes Lejr 2017

Denne Coin er blevet købt fordi vi skal på Spejdernes lejr 2017 som foregår i sønderborg i uge 30 2017 her i familien er det os alle sammen der skal afsted den yngste (Jbrofelde) som er familiespejder, mig som forælder til hende, den ældste (Ebrofelde) som er mini spejder og min kone som er Leder for Mikro/Mini. Vi håber på en rigtig hyggelig uge.

Kaffe TB

Denne TB er blevet købt fordi jeg godt kan lide en god kop kaffe så den skulle jeg da have da jeg så den inde på Facebook, så nu er den kommet med i min samling.

Globe TB

Denne TB er blevet købt fordi jeg syntes den så anderledes ud så den skulle jeg da have da jeg så den inde på Facebook, så nu er den kommet med i min samling.

Tetris

Denne coin købte jeg som en lykke coin det vil sige at jeg ikke vidste hvad for en jeg fik men det var denne tetris coin detr kom til mig.

Last First Trackable Set
Thanks 2018
Hello 2019

Dette Coin set blev købt i forbindelse med nytår 2018 det er et sæt på 3 hvor som er lavet i forbindelse med nytår.

Röskva’s Dog Geocoin

dette lille tag sider på vores hund Röskva som er kommet til at bo ved os permenent men ejes af Wilfredowitz.

315

Denne coin falt jeg over da jeg skulle købe min 1000 fund coin og syntes den var ret fed så den skulle jeg da have en af.

1000 Fund

Denne coin blev købt til mit funt nr. 1000 som blev taget d. 11/7-2020 og cachen BB: Hollufgård.

Dansk XX Jubilæumscoin Sølv
Dansk XX Jubilæumscoin Guld

Denne coin her jeg i 2 udgaver guld og sølv

Vores danske 20-års-geocoin hedder XX. De 2 X’er er romertallet for 20, og samtidig har vi sat året 2020 på coinen i Dannebrogs farver.

Bag på coinen er der et trackingnummer som vi har gjort stort og tydeligt, men samtidig fordelt over hele bagsiden så det passer i designet. Desuden er der på bagsiden det danske geocachinglogo.

I stedet for den “almindelige” gritty baggrund har vi valgt at lave mikroskrift med teksten “20 år Geocaching Danmark”, både på for- og bagside.

Coinen er produceret i 2 udgaver: antik guld- og antik sølvfinish

Teksten er fra justcoins.dk

Danish Geocoin 2021

Den Danske Geocoin 2021 er blevet til efter en afstemning blandt indsendte designforslag.

Designet er lavet af Shyldig og forestiller Dybbøl Mølle.

Mere om processen med coinen kan ses på www.geocoin2021.dk

Coinen er fremstillet i 325 eksemplarer i antik sølvfinish.

GeoJulehjerte 2020

Det klassiske danske flettede julehjerte fra 2020

GeoJulehjerte 2021

Det klassiske danske flettede julehjerte fra 2021

GeoJuleSnefnug

Et guld snefnug købt julen 2021

Spring Geocoin

Denne coin fik jeg med som en overraskelse da jeg bestilte en masse coins til SL2022

SL2022 JOTA

Denne Coin er lavet i forbindelse med Spejdernes lejr 2022 som fåregår i hedeland ved Hedehusene. Den er lavet til den aktivitet jeg skal stå på som er JOTA/JOTI hvor spejderne skal lære om kommunikation via internettet eller Radio det callsign vi bruger på radio er det som står nederst på coinen

Geobilen

Denne TB sidder på vores bil og kan mest ses på Fyn eller hvor vi nu kommer frem.

Sneglehuset

Vores sneglehus (Campingvognen) har da også fået en TB som kan ses når vi kører rundt eller er på ferie.